2018-06-08

Hívószám: 25. Már tudjátok is a többit.
De a javát most áruljuk el nektek: ezen a héten az évünk egyik legizgalmasabb könyvét ajánljuk 25%-os árkedvezménnyel szülinapunk alkalmából. A kommunizmust gyerekeknek mesélő különleges vállalkozást már több szakmai fórumon is kitüntették, kiemelték, megemlítették. Mi pedig örömmel tárjuk elétek ezt a kincset. Vegyétek és olvassátok! A könyvet beszerezhetitek kedvezményesen Kolozsváron a Kofferben, vagy online itt:
http://www.koinonia.ro/?konyv=4451  Tovább »

2018-05-25

Maradj velünk kapcsolatban! - MERT SZÁMÍTASZ - Adatvédelmi tájékoztató
Járulj hozzá, hogy kezelhessük adataidat, így továbbra is elsőként értesülhetsz újdonságainkról és akcióinkról. IDE KATTINTVA elolvashatod adatkezelési tájékoztatónkat. 
Frissítsd adataidat vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT Tovább »

2018-05-31

25 év, 25 könyv, 25 százalék - Gyereknap Barni könyvével!
Ezen a héten, a gyereknap örömére, Zágoni Balázs immár klasszikusnak számító meséskönyvét ajánljuk olvasásra! A Barni sorozat első kötete, a Barni könyve, Markéta Vydrová illusztrációival jelent meg új kiadásban 2017 végén. Már 4 éves kortól kitűnő olvasmány az esti meseolvasáshoz. Jó szórakozást kívánunk! Tovább »


Borika világkörüli sétája egy szerda délután
  • Kopacz Mária
  • Borika világkörüli sétája egy szerda délután
  • Cerkabella, 2006
  • 32 oldal
  • Kötés: cérnafűzött, keménytáblás
  • ISBN: 963873390X

-15%

40 RON
34 RON

Nem rendelhető


Kopacz Mária életművének egyik legfontosabb tartománya, legértékesebb színfoltja a gyermekekhez szól. Ha tréfás kedvem kerekedne felül, azt is mondhatnám: nekem nehéz eldönteni, hogy Marika találta ki, rajzolta meg, meséli el Borikát, avagy Borika Marikát. Ahol a jó játékot szolgálja, teljesíti ki minden szó, szín, egyszóval mi szem-szájnak ingere, ott máris így állhatnak a dolgok. Abban a békés, boldog és - ki merem mondani: - bölcs világban, ahol a jókedvet a harmónia s az összhangot az öröm is szolgálja, valami örök kavargásban, kikeleti szélben, örvénylő, varázslatos történésben lebegnek, szállnak a dolgok. Gyertek csak, lapozzunk, lépjünk, kukkintsunk bele ebbe a Borika-létbe, Borika-világba, Borika-
hangulatba! Mintha egy láthatatlan kis nyíl vagy vonzalom hívna: erre van a Borika-forgószél, a Borika-irány.
(Lászlóffy Aladár)Hozzászólok