Királylány születik
  • Boldizsár Ildikó
  • Királylány születik
-15%

46 RON
39.1 RON

Kosárba

Rendelhető


Ha van kislányod, biztos szeretnéd neki elmondani, hogyan érdemes élni. Ez persze nem könnyű feladat. Jó volna egy könyv, amely segít ebben.

Egy könyv, amelyet csak felütsz, és megtalálod a választ, a megfelelő mondatokat.

Van egy jó hírünk: ez a könyv megérkezett!

 

Boldizsár Ildikó, a realista mesék boszorkányos írója ismét útmutatást ad gyerekeinknek, és persze nekünk magunknak is. Emlékeztet minket arra a tudásra, hogy hogyan érdemes szemlélnünk a világot és önmagunkat ahhoz, hogy boldogan, értékesen éljünk. Az írónő meséjéből megtudjuk, hogy minden kislány születésekor jelen vannak az „égi királylányok”, akik áldásaikkal elindítanak minket a helyes úton. Ám a királylányok csak útmutatást adnak, a lényeg rajtunk múlik! Minden kislány királylánynak születik, és aki megőrzi lelkében az áldásokat, úgy tud majd élni, hogy másokat és önmagát is boldoggá teszi. A legértékesebb ajándékok nem kézzel foghatók – szólnak a könyv sorai. Ajándékozd meg kislányod a könyv gondolataival!

 

Szegedi Katalin, aki ma talán a legnépszerűbb gyermekkönyv-illusztrátor Magyarországon, mesterien kidolgozott képeivel nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtt olvasóknak is örömet okoz, hiszen ő maga is azt vallja, hogy „a mese nem feltétlenül gyermeki”. És ez a könyv talán nekünk, felnőtteknek is segít megtalálni valahol a szívünk mélyén a rég elfeledett áldásokat.Hozzászólok  • A szerző további könyvei
Mesék testvérekről testvéreknek

Boldizsár Ildikó


-15%
46 RON
39.1 RON


329 oldal. Keménytáblás.

Mesék a felnőtté válásról

Boldizsár Ildikó


-15%
52 RON
44.2 RON


404 oldal. KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ.

Esti állatmesék

Boldizsár Ildikó


-15%
54 RON
45.9 RON


128 oldal. Keménytáblás.