2018-06-08

Hívószám: 25. Már tudjátok is a többit.
De a javát most áruljuk el nektek: ezen a héten az évünk egyik legizgalmasabb könyvét ajánljuk 25%-os árkedvezménnyel szülinapunk alkalmából. A kommunizmust gyerekeknek mesélő különleges vállalkozást már több szakmai fórumon is kitüntették, kiemelték, megemlítették. Mi pedig örömmel tárjuk elétek ezt a kincset. Vegyétek és olvassátok! A könyvet beszerezhetitek kedvezményesen Kolozsváron a Kofferben, vagy online itt:
http://www.koinonia.ro/?konyv=4451  Tovább »

2018-05-25

Maradj velünk kapcsolatban! - MERT SZÁMÍTASZ - Adatvédelmi tájékoztató
Járulj hozzá, hogy kezelhessük adataidat, így továbbra is elsőként értesülhetsz újdonságainkról és akcióinkról. IDE KATTINTVA elolvashatod adatkezelési tájékoztatónkat. 
Frissítsd adataidat vagy iratkozz fel hírlevelünkre ITT Tovább »

2018-05-31

25 év, 25 könyv, 25 százalék - Gyereknap Barni könyvével!
Ezen a héten, a gyereknap örömére, Zágoni Balázs immár klasszikusnak számító meséskönyvét ajánljuk olvasásra! A Barni sorozat első kötete, a Barni könyve, Markéta Vydrová illusztrációival jelent meg új kiadásban 2017 végén. Már 4 éves kortól kitűnő olvasmány az esti meseolvasáshoz. Jó szórakozást kívánunk! Tovább »


Arcok és szerepek
  • Ferenczi Andrea
  • Arcok és szerepek
-15%

38 RON
32.3 RON

Kosárba

Rendelhető


Ismert és elismert színészek nyílnak meg elõttünk a könyvben. Beszélnek fordulatosan és személyesen mindennapi bánatokról és mosolyokról, kudarcokról és sikerekrõl, árnyékról és fényrõl, kezdetrõl és célról, magáról az életrõl. Akik megszólalnak: Blaskó Péter, Bánsági Ildikó, Benkóczy Zoltán, Császár Angéla, Eperjes Károly, Gombos Katalin, Hirtling István, Mécs Károly, Nagy-Kálozy Eszter, Polónyi Gyöngyi, Sinkovits Imre, Szabó Gyula, T. Katona Ágnes, Zenthe Ferenc, Venczel Vera.

Hozzászólok  • A szerző további könyvei
Genetika - Génetika

Ferenczi Andrea


-15%
48 RON
40.8 RON


152 oldal.

A tiszteletes

Ferenczi Andrea


-15%
41.25 RON
35.06 RON


Méret: 148 x 210 mm mm ,
144 oldal. Keménytáblás.