2019-10-09

Könyvelőt, logisztikai ügyintézőt és irodavezetőt keres a Koinónia Kiadó
A Koinónia kiadó munkatársakat keres! Ha látni szeretnéd, hogy lesz a könyvtervből valóság, ha átélnéd ezerszer, ahogy egy-egy könyv összehoz könyvalkotókkal és könyvforgatókkal, ha fontos számodra a rugalmasság és ötleteid meghallgatása, mindez egy befogadó közösségben, gyere hozzánk KÖNYVELŐNEK, IRODAVEZETŐNEK vagy LOGISZTIKAI ÜGYINTÉZŐNEK. Jelentkezz a  munka@koinonia.ro  emailcímen. 

Tovább »

2019-04-10

Ribizlibokor és kerge hétköznapok
A Koinónia Kiadó könyvei Nagyváradon jártakSok nevetéssel és derűvel zajlottak a Koinónia Kiadó által ígért gyermekkönyvbemutatók a Gyermekkönyvek Nemzetközi Napja alkalmából szervezett nagyváradi gyerekkönyvfesztiválon.  Tovább »


Mi leszek, ha nagy leszek? - 1. rész
  • Miklya Luzsányi Mónika
  • Mi leszek, ha nagy leszek? - 1. rész
-15%

9 RON
7.65 RON

Kosárba

Rendelhető


Lóci mesél, Luca tesója, akit az Engem Isten nagyon szeret c. könyvből és kifestőből ismertünk meg. Lócit a foglalkozások érdeklik, és apától sok mindent megtud a bibliai és mai foglalkozásokról, ha már annyira érdekli.

A bibliai és mai foglalkozásokhoz kapcsolódó történetek 6-7 éves gyerekek számára szólnak. A kifestő füzet első részében a színezés mellett további rajzolós, interaktív feladatok várják az érdeklődő gyerekeket, az alábbi foglalkozásokhoz kapcsolódóan: katona, bíró, pásztor, király, zenész, táncos, kereskedő.Hozzászólok  • A szerző további könyvei
Engem Isten nagyon szeret - foglalkoztatófüzet

Miklya Luzsányi Mónika


9 RON


24 oldal.

Vándorlevelek Mandzsúriából

Miklya Luzsányi Mónika


-15%
25 RON
21.25 RON


Méret: 143 x 194 mm Kartonált.

Mi leszek, ha nagy leszek?  - 2. rész

Miklya Luzsányi Mónika


-15%
9 RON
7.65 RON


20 oldal. Puhatáblás.