2020-05-26

Regisztrációs rendelés felfüggesztése
Arra kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a rendelés véglegesítése során a Regisztráció nélküli rendelés opciót válasszák. A rendelés akkor lett sikeresen rögzítve, ha a rendszerünk küldött erről automatikus e-mailt. További információk a rendelés menetére vonatkozóan honlapunk Vásárlás menüpontjában találhatóak. Bármilyen e-mailben (office@koinonia.ro) vagy telefonon (0770612609) érkező kérdésre szívesen válaszolunk. Tovább »

2020-03-10

A második Erdélyi Könyvfaló Olvasójáték
Március 9-én délelőtt 10 órától sajtóreggeli keretében a Koffer könyves kávézóban meséltünk a második Erdélyi Könyvfaló Olvasójáték szervezéséről, hogy hol tartunk most, és bejelentettük az idei meghívottak és könyvek listáját. Tovább »

2020-03-06

Illusztrátort keresünk!
Lehetsz kezdő vagy többkönyves illusztrátor, jelentkezz bátran egyik előkészületben lévő új gyermekkönyvünk illusztrálására! Tovább »


Gyermeknevelés a születés előtt
  • Omraam Mikhael Aivanhov
  • Gyermeknevelés a születés előtt
  • Szenzár Kiadó, 2013
  • 144 oldal
  • Kötés: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  • ISBN: 9789637014727

-15%

31.25 RON
26.5625 RON

Kosárba

Rendelhető


"A gyermekre vágyó emberek többsége úgy képzeli, hogy a gyermek testfelépítése, karaktere, képességei, tulajdonságai éshiányosságai a véletlentõl vagy Isten akaratától függenek, amirõl nem igazán van pontos elképzelésük. Mivel azonban már hallottak az öröklödés törvényeirõl, ezért gyanítják, hogy gyermekük fizikailag és erkölcseit tekintve a szüleire, nagyszüleire, esetleg egyik nagybátyjára vagy nagynénjére fog hasonlítani. Arra azonban már nem gondolnak, hogy valamit õk is tehetnének e hasonlatosság elõmozdítása vagy meggátlása érdekében, vagy hogy általában véve hozzá tudnak járulni a gyermekük fizikai, pszichikai és szellemi fejlõdéséhez. Nos, ezen a ponton bizony tévednek, ugyan is a szülõk képesek kedvezõ hatást gyakorolni a gyermekre, aki a családjukba készül leszületni."

Hozzászólok