2019-10-09

Könyvelőt, logisztikai ügyintézőt és irodavezetőt keres a Koinónia Kiadó
A Koinónia kiadó munkatársakat keres! Ha látni szeretnéd, hogy lesz a könyvtervből valóság, ha átélnéd ezerszer, ahogy egy-egy könyv összehoz könyvalkotókkal és könyvforgatókkal, ha fontos számodra a rugalmasság és ötleteid meghallgatása, mindez egy befogadó közösségben, gyere hozzánk KÖNYVELŐNEK, IRODAVEZETŐNEK vagy LOGISZTIKAI ÜGYINTÉZŐNEK. Jelentkezz a  munka@koinonia.ro  emailcímen. 

Tovább »

2019-04-10

Ribizlibokor és kerge hétköznapok
A Koinónia Kiadó könyvei Nagyváradon jártakSok nevetéssel és derűvel zajlottak a Koinónia Kiadó által ígért gyermekkönyvbemutatók a Gyermekkönyvek Nemzetközi Napja alkalmából szervezett nagyváradi gyerekkönyvfesztiválon.  Tovább »


Gyermeknevelés a születés előtt
  • Omraam Mikhael Aivanhov
  • Gyermeknevelés a születés előtt
  • Szenzár Kiadó, 2013
  • 144 oldal
  • Kötés: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  • ISBN: 9789637014727

-15%

31.25 RON
26.5625 RON

Kosárba

Rendelhető


"A gyermekre vágyó emberek többsége úgy képzeli, hogy a gyermek testfelépítése, karaktere, képességei, tulajdonságai éshiányosságai a véletlentõl vagy Isten akaratától függenek, amirõl nem igazán van pontos elképzelésük. Mivel azonban már hallottak az öröklödés törvényeirõl, ezért gyanítják, hogy gyermekük fizikailag és erkölcseit tekintve a szüleire, nagyszüleire, esetleg egyik nagybátyjára vagy nagynénjére fog hasonlítani. Arra azonban már nem gondolnak, hogy valamit õk is tehetnének e hasonlatosság elõmozdítása vagy meggátlása érdekében, vagy hogy általában véve hozzá tudnak járulni a gyermekük fizikai, pszichikai és szellemi fejlõdéséhez. Nos, ezen a ponton bizony tévednek, ugyan is a szülõk képesek kedvezõ hatást gyakorolni a gyermekre, aki a családjukba készül leszületni."

Hozzászólok