2019-03-07

KÖNYVTERJESZTŐT várunk a csapatunkba!
A Koinónia Kiadó munkatársat keres napi 8 órás munkaidővel! Tovább »

2019-02-20

A Koinónia Kiadó felelős szerkesztőt keres
 Szereted a friss, nyomdából érkezett könyvek illatát? Szereted a nyelvet, a szöveget, a szót, a betűt A VESSZŐt és a pontot KÉRDŐJEL
A jó hangulatú munkaközösséget?
Az olvasást?
A szerzőket?
A Koinóniát? FELELŐS SZERKESZTŐT keresünk.
  Tovább »

2019-01-23

Erdélyi Magyar Kortárs Kultúráért Díj Zágoni Balázsnak és Marius Tabacunak
Irodalom kategóriában Zágoni Balázs, a Barni-könyvek, a Kolozsvári mesék és a frissen megjelent A Mary Rose-incidens, továbbá A Gömb írója és a Kincses Képeskönyv sorozat szerkesztője, írója vehette át a Magyar Kultúra Napján az Erdélyi Magyar Kortárs Kultúráért díjat. A kolozsvári Kaszinóban tartott ünnepségen a műfordítók közül Marius Tabacut tüntették ki, akinek a fordításában a Koinónia kiadásában jelent meg Bodor Ádám Sinistra körzet című regénye román nyelven, illetve előkészületben van tizenegy Barni-mese is, amelyet szintén Tabacu ültetett át román nyelvre. (Fotó: RMDSz) Tovább »


Jöjj, ha szomjazol!
-15%

25 RON
21.25 RON

Kosárba

Rendelhető


Max Lucado - Jöjj, ha szomjazol!

Jelenleg a szerző könyvei a legnépszerűbbek!

Az elmúlt években két könyve is (Félelem nélkül, Kegyelemtől megragadva) elnyerte nálunk az "Év könyve" díjat, mert ezekből adtunk el a legtöbbet!

Mindnyájan tudjuk, milyen szomjazni – úgy testileg, mint lelkileg. Hatalmas lehet a vágy, hogy enyhítsük torkunk szárazságát. Ám a száraz szív egyenesen elviselhetetlen. Fel akarunk frissülni, mégpedig azonnal. Ha a szívünk kissé megkérgesedett, ha száraz a lelkünk, és eleped a szívünk, jó helyre jöttünk. Max e könyv lapjain odavezet bennünket a kúthoz, melyet Isten kínál nekünk. S ami ugyanilyenfontos, megmutatja, hogyan fogadjuk el Istentől mindazt, amit nekünk szeretne adni.

Sokszor nehezünkre esik az elfogadás. A szerző azonban segít megértenünk, hogy Isten mindenekelőtt azt akarja, hogy elfogadjuk, amit kínál: jöjjünk szomjasan, és "igyunk nagyot" a mindnyájunk rendelkezésére álló élő vízből.Hozzászólok  • A szerző további könyvei
Túljutsz rajta

Max Lucado


-15%
24 RON
20.39 RON


202 oldal. Puhatáblás.

Félelem nélkül

Max Lucado


-15%
22 RON
18.7 RON


Zöld orr

Max Lucado


-15%
20 RON
17 RON


Méret: 22x22cm mm ,
46 oldal. Kemény kötés.